Kucukadamimm 8 buçuk aylık oğlum 1 aydan fazladır emekleme pozisyonuna kalkiyodu ama kafasını kaldırmıyordu . Dizleri ile ayakları ile kendini yitip sürünüyordu ☺️ 2 gündür tam emekleme pozisyonuna kalkıyor ileri geri yaylaniyor ☺️☺️ Ne kadar sürer emeklemesi ☺️ heyecanla bekliyorum
Vuslat23 Kucukadamimm her çocuk emekler dıye bırsey yokkı benım kızım hıç istemedı emekkemedıde , oğlumda öyle görünuyo :)) emrklrr dıye beklerken yurumüştü:)))
Neslimi Kucukadamimm bizim aynı şekilde sekizinci ayında başladı şuan 9 ay 16 günlük emekliyor bir kaç gündür ama hâlâ tam dengesini saglamayamiyor bazen kolayına geliyor yine sürünüyor çabalıyoruz bizde çok heyecanlı zamanlarimiz ve tehlikeli zamanlarda başladı daha çok dikkat gerektiriyor
Bebek-annesi Kucukadamimm aynıyız bizimki de 8 aylık sürünüyor baya istediği yere gidiyor emekleme pozisyonu alıp kendili ileri geri yapıp öne atıyor ama 1 ay içinde emekler bence hep yere koyun bol bol emekleme şeklinde sürünsün.
Selimsmomm 10 gündür emekliyoruz, en son emekleme pozisyonu alıp öylece bekledikten 1 hafta sonra emeklemeye başlamıştı. Sürekli önüne dikkatini çeken nesneler koyup ileri gelmesi için teşvik edebilirsiniz
Kucukadamimm Vuslat23 Koltuğa tutunup dik duruyor ama ne bileyim ben emeklesin çok istiyorum ☺️ ben emeklemeden yürümüşüm 😅 Biliyorum yani yuruyedebilir ama sormak istedim yinede
Kucukadamimm Neslimi Başından bitek uyurken ayrılıyorum zaten ☺️ uyanıkken hep yanındayım çok şükür .
Kucukadamimm Bebek-annesi Pek sevmiyor yerde durmayı. Doğduğundan beri çok nadir karın üstü zamanı yapabildik. Nefret ediyor 😅😅