azra123halime sezeryandan ne kadar süre sonra hamile kaldınız zararı var mı yaşayanlar fikir verebilir mi lütfen 🙏 🥰🥰
azra123halime Koca_bebek yani tıbbi anlamda evet normal doğum da olsa sezeryan da olsa iki yıl deniyor ama hani başka öncesinde kalanlar nasıl geçiyor ben onu merak ettim teşekkürler 🤩
Gupssse azra123halime komşumun 2.ve3.bebeği arasında tam 1 yaş var.2.bebeği 3 aylıkken hamile kalmış.ama o normal doğurmuş hepsini;))
sincapinannesi En az 1 sene dedi bana doktorum ..2 sene istiyoruz biz aslında minimum dedi .. bi arkadaşım 2 yıl olmadan doğum yaptı sezeryan yapıştırma dikiş olmaz dediler normal dikiş oldu
bjkbb azra123halime ben ilk bebeğim 6 aylıkken hamile kaldım ikizdi ama biri düştü aradaki süreç kısa olduğundanmı bilmiyorum ama ne düştükten sonra ne ameliyatta nede doğumdan sonra bir problem yaşamadm. Tabiki herkesin bünyesi fiziğide aynı degil
Denizkumsal İlk gebeliğim ikiz şunda 7 aylık hamileyim ikizlerim sekiz aylıkken hamile kaldım henüz doğuma var bakalım şimdilik bir sıkıntım yok şükür 🙏