babyandmom1 Kızım 5 aylık gece 6 saat gündüz 5 saat uyuyorsa mama vermiyorum çok mu uzun bu süreler yanlış mı yapıyorum?
Meyaska babyandmom1 oy maasallah 🤲 Sabah kalktığında kaç ml mama içiyor? Mama uzun süre tok tutuyor diye biliyorum
Mys01-01 babyandmom1 bana dr aynen bu sekılde uyursa verme uyanınca daha cok içer dedi 5 ay 18 günlüğüz bizde benımkıne iştah yok maalesef 550 gram aldı gecen ay
babyandmom1 TheBaby şimdi şöyle gece genel 2 de mama veriyorum uyuyoruz geç yatıyor sabah 7.30 da uyanıp mama içip geri yatıyor şuan hala uyuyor vermedim genelde hep bu şekilde oluyor Bi yarım saate uyanır
babyandmom1 Alpbeybi hayır gece geç yattığı için öğlen kalkıyor sabah mama içip geri yatıyor öğlen kalkıyor o şekilde 5 saat oluyor
TheBaby babyandmom1 Hazır mama kullanımıyormusunuz. Size yazarken ben verdim hatta şimdi bebeğime uykuda.
TheBaby babyandmom1 Tamam aynı düzen. Bende hem ek gıda hem mama veriyorum. 5 ay 13 günlük. 3.saat dolunca uykudaysa mutlaka mama veriyorum. Bende gece uyanmadıkça ağlamadıkça asla beslemiyorum
TheBaby babyandmom1 Bizim bebek biraz önden gidiyor. Kilo boy erken oturma vs. Hepsinin etkisi var. Doktor başlayalım hazır dedi. 4.ayda tadımlardaydık. Şimdi 3 öğün ek gıda aralarda mama veriyorum
Mys01-01 babyandmom1 5 ay 4 günlükken tartıldı 550 almıs bormal dedi ama uyurken dokunma dedk bana ben ılkınıde dokunmazdım canım uyanınca daha güzel yiyorlar
Mys01-01 TheBaby hersey onde ise beden erken basladı acaba canım bızım daha bu hafta perşembe baslıcam ek gıdaya oturmadı hareket donme hepsi erken ama kilosu az yıne baslatmadı