Bu gun tam 179 günlük yarın 6 ayını dolduruyor 7ye geçiş yapıyoruz ama yaklaşık 20 günü aşkın gece uykuları gazlı döneminde olduğu gibi yok denecek kadar az sık sık sürekli uyanıyor ve gözü kapalı ııhlayarak kendi basini sağ sol kipirdatiyor üstelik bekliyorum üstüne bide mızmız ağlamaklı olunca sakinleştirmek için meme vermek zorunda kalıyorum . Zaten ezelinden beri memede uyuyan bi çocuk ağzından ben alıp beşiğe bırakıyorum. Ağrı mi dedim ağrı kesici fitil verdim yine aynısı oluyor naptimsa ise yaramadı atak dönemi mi bilmiyorum onda da bi 7 gun daha devam edeceğini gösteriyor haricinde bugün izlediğim bir videoda uyku eğitimi uzmanı da memede uyutmanin yanlış olduğunu söylüyor peki ben nasıl beşiğe bırakıp uyumasını bekleyebilirim bu sekil olursa daha uzun kaliteli uyku geçişleri oluyormuş bu sekil yerinde uyursa da meme alışkanlığı yüzünden uyku geçişlerinde uyanmalari da bitiyormuş. Ben kendi kendine koyuyorum beşiğe sağ sol yarim dönerek ne varsa başına çulluyor uyku asla uyumuyor. Acil bu problemi çözenlerden yardım önerileri bekliyorum. 🙏🏻 doğdu koliginden perisan büyüyor başka şeylerden perişan vallahi bittim 40 dk da bi yarım saatte bi 10 dk da bi aşırı bunaldım bi 1,1.5 ay bi nebze iyiydi ama son zamanlarda yine beni de mahvediyor.🤷🏻♀️