arasegeninannesiii Evettt çarşambaya günüü sünnet olucak artık oğlummm içim cız ediyor ama küçükken olması daha iyiymiş sünnet sonrası neye dikkat etmem lazım nasıl yapim tecrübeli anneler bana yazabilir mi?
irva arasegeninannesiii 3.5 aylıkken yaptırdım ben.Bezini normal kapattım sıkmadım çok fazla.Bardak vs koymadık doktorumuz istemedi.Bize sadece teramisin deri merhemi vermişti onu sürdük.Bir kaç gün yüz üstü yatırma demişti sadece.Hiçbir sorun yaşamadık.Kendi bezinde çişinde 1 haftada iyileşti.
rua_da_senhora_das_verdades arasegeninannesiii büyük beden bez aldım yanıma. Ekstra bir şey gerekmiyor. Dr un söylediği şekilde bakımını yapıyoruz. Cumartesi günü oldu benim oğlumda. Ilk çişinde ağladı birde akşam uykusuna kendisi yatarak uyuduğu halde kucağımda uyumak istedi. Sonrası normal geçti. Bardak kullandık biz. Ilk duşunu da yarın alacak. Geçmiş olsun şimdiden 🌿
ketcapli_lahmacun arasegeninannesiii Ayy benim oğlumda dün oldu. 🥺 Birde olurken yanındaydım ben. Yani sünnet olurken izledim. (Mecburi) 🥺🥺. Ordaki hemşire bardak koymaya gerek yok dedi ama bezi değdikçe canı yandığı için koyuyorum. Ve sürekli kantaron yağı sürüyorum.
2007 arasegeninannesiii dikişli mi yaptırdınız acaba bende sünnetbettrcem yakında ama nasıl yöntemler var bilmyrm
irva arasegeninannesiii Genel anestezi ile olmuştu benim oğlum.İlk 1 saat mızmızdı zaten o arada da yaptığı için çişini pek sorun olmadı.Ondan sonra zaten hiç sünnet olmuş gibi değildi.Bezinide 3 saatte bir değiştim gece hariç.Uykusunu bölmedim canım gece.
arasegeninannesiii irva ya maşallah inş bnm oğlum da böyle atlatır 🤲 normal de bnde değiştiremiyorum gece bezini ama sünnet olduğu zaman değiştir dedi birkaç kişi yapışmasın dedi sizde öyle birşey yaşandı mı
arasegeninannesiii rua_da_senhora_das_verdades bardağı nasıl kullandınız hergün koydunuz mu ve Dr önerdi mi acaba 😊 sizede geçmiş olsun🌹
rua_da_senhora_das_verdades arasegeninannesiii ilk dr umuz koydu zaten. Karton bardağı yarıdan kesip ağız kısmı vücuda değecek şekilde içine aldık. Bugün 3.gün hala kullanıyorum. Yarın ilk duşu olacak. Yarınki durumuna göre koyup koymamaya karar vericem. Teşekkür ederim bu arada
arasegeninannesiii ketcapli_lahmacun yaa bende bunu düşünüyorum nasıl durucam yanında diye düşünürken bile gözlerim doluyor rabbim sizede kolaylık versin tez zamanda toparlanır inşallah
arasegeninannesiii 2007 yarın sünnet olucaz bakalım inşallah uyuşturmayı seçtim tamamen bayıtma istemedim o narkoz üstünden atması çok zor olur daha bedeninin gücü ne ki onun ve dikişli düşünüyorum ama yarın doktorumuz ne der ne yapar konuşucaz
ketcapli_lahmacun arasegeninannesiii Amin inşallah. Teşekkür ederiz. Sizede geçmiş olsun şimdiden. Allahın izniyle çok çabuk olur. 🎈
sunflower arasegeninannesiii Bizde salı günü olacağız hafif bayıltma olacak dedi tamamen değil dedi makasla olacak dedi dikişli oluyor o galiba lokal yokmuş devlette benimde içim cız ediyor bugün tahlil için kan verdik onda bile çok ağladı sünnette ne yaparız bilmiyorum 🥺
arasegeninannesiii sunflower hafif bayıtma nasıl oluyormuş ki biz özele gidiyoruz uyuşturma 600 bayıtma 800dü yani 2 seçenek vardı ben bayıtma taraftarı değilim o narkozu nasıl atlatır bilmiyorum sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah acısız geçer 🤲