Cekuli Assel sab metzil denedim metsil sab a göre daha iyi geldi sonra temiz içerik muhabbetine nurse harveys aldım gaz problemimizi o çözmüştü ama bu durum tavsiyeye bakmıyor maalesef deneme yanılmayla siz bulacaksınız
Mirac_21032019 Assel kullanmadigimiz denemedigimiz gaz damlasi kalmadi hic biri etki etmedi.en etkili sey kesinlikle rezene.kaynatip 2 cay kasigi veriyorum gazdan eser yok
Assel Twinkle BİOGAİA aldım Eczaneci bu daha iyi dedi fiyatı da ayiniymiş etmişleri 70 lira.Etkisinde gördüm bugün baya kakasını yaptı gazi çıktı
Assel Twinkle BİOGAİA aldım Eczaneci bu daha iyi dedi fiyatı da ayiniymiş etmişleri 70 lira.Etkisinde gördüm bugün baya kakasını yaptı gazi çıktı
Emineeeeee Cekuli nasıl kullandınız ne kadar aralıklarla verdiniz kaç damla ? Bizde aldık ama tam olarak nasıl ve ne kadar aralıklarla kullanıcağımı bilemiyorum etkisini göstermesi için
Mirac_21032019 ozge-acg eskiden gaz damlasimi varmis.annelerimiz bizi hep anason ve rezeneyle buyutmus.ne varsa eskilerde var.gaz damlalarinin iceriginide bilmiyoruz sonucta.
ozge-acg Mirac_21032019 bnm17 gunluk daha aldgm gaz surubu bitkisel icinde rezene fln var aguline cok memnun kaldim ben