duyguluanne Hanımlar merhaba , Bebek çoraplarını nereden alıyorsunuz acaba ? e bebekten lcw ve kotondan aldım ama lastik kısımları sıkıyor böyle lastik kısımları sıkmayan çoraplar var mı erkek bebekler için bebeğimin ayakları da biraz tombik çoraplar olmuyor 😢
Reyna duyguluanne benim de oğlumun bacak kısmından sıkıyor bütün çoraplar h&m in çorapları sıkmadı bitek
Ebruugurlu61 duyguluanne Canım bime gelmisti gcen gün pamuklu hemde bogaz lastigi cok gevsek kizima aldim hic skmıyor varsa yakininda bim bak derim🙋🏻♀️
BuzluKahve duyguluanne İndirimdeyken m&s aliyorum. Hem sıkmıyor hem hiç tüylenme olmuyor cok uzun süre kullanılıyor
Eminos duyguluanne herhangi bi bebek magazasindan hediye gelmisti ogluma ama genelde alaak olunca lcwden bi beden buyuk alirim coraplarini hem ayagi buyuk hemde yikaninca topluyor corap
duyguluanne Reyna h&m den kıyafet aldım hiç çorap almak aklıma gelmedi hemen bakayım teşekkür ederim ☺️
duyguluanne Eminos aslında bende büyük aldım ama nedense lastikleri sıkıyor iki beden büyük alayım benim tombiğe artık ☺️
Eminos duyguluanne e bebegin coraplari guzel degil ama 2,5 yasindaki ogluma 1 beden buyuk alirim hep 4 yas aldim yeni kucukte abiden kalanlari giyiyor