Kubraaysen Merhaba herkese Benim kızım 3 buçuk aylık ama hergun deniyorum emzik almıyo öğürüyor nasıl tutturabilirim bilginiz var mi
Meryemeness Kubraaysen tutturamazsınız😂benim oğluma doğduğu günün ertesine verdik almadı hala da almıyo şuan 4 aylık ve hala almıyo 😂😂(ay ne çok almıyo kullandım) 😂😂
ikikizannesi Kubraaysen hic ugrasma alsa alirdi bizim 7tane emzik var cesit cesit hicbirini emmedi 3.aya kadar denedim hep ara ara ama yok
Srfkce Kubraaysen benim oğlum tutmuyordu yorumlara bakarak avent ultra soft aldım eskiye göre daha çok tutuyor şimdi
Tugce0395 Kubraaysen evet benim oğlumda almıyodu emzik 12 tane emzik aldım farklı farklı hiç birini almadı taki Philips Avent soothie diye bir emzik alana kadar sadece onu emiyor
Kubraaysen Avent aldım onuda tutar gibi yapıyor ama sonra öğürüyor tutmayacak heralde.acayip bir şekilde elini emiyor ama emziği tutmuyor
Fbasturk Kubraaysen emziğin üzerine san simplex dokup hafif hafif vermeye çalışın ya da anne sütünü sagip ona batırın bittikce tekrar çıkarıp tekrar batırıp verin birkaç kez alissin
Prenses0909 Kubraaysen benimki 1 aylik alamiyor daha ama biraz goysumde tutup pışpışlıyorum hemen alıyor ole dene canim alisiyor emzige bir sure sonra