Winner Hanımlar 11 aylık bebeğime balık yedircem. Süt ve süt ürünleri kac saat sonra vermem lazım. Siz nasıl yapıyorsunuz
irva Winner Ben daha hiç vermedim balık. 12.ay kontrolünde doktoruma danışarak başlamak istediğim için verme gereği duymadım.
Bebegimm1 Winner balık tazeyse sorun olmuyr 1 saat sonra falan mamasini yedirmistim her hafta tuketiyr baligi bir sorun olmadi hiç
4bilge12 irva 9. Ay kontrolünde vermeye başla artık demişti doktorumuz. Yüzey balığı ve taze olmasına dikkat et demişti.
irva 4bilge12 Doğru evet verilebilir normalde ama ben balıklara pek güvenemedim mevsimi değildi çünkü.
Deletedmom5284 Süt ve süt ürünleri vermezsin bugün, balık tazeyse birşey olmaz ama, süt zaten 11 aylık bebek içmez
hakikizeytinyagi Winner 10 ayından beri yiyorlar. Severek yiyorlar ama balık yedirdiğim gün süt ve süt ürünü sadece sabah verıyorum. Akşamda balık aradaki saat mesafesini uzun tutuyorum
Ates_mami Winner er tavuk balığa 9.ayda başladım. Balıktan önce ve sonra yoğurt vs 2 saat anne sütünü de minimum 1 saat dikkat ettim. Zaten hep taze balık veriyorum. Taze olması çok önemli