Uykusuzzz Neyden alsat yaparsam para kazanırım. Böyle ticaretle uğraşan varmı? Bide nasıl satabilirim fikir verir misinz?
rameade55 Uykusuzzz eşim araba al sat yaptı bi dönem çok kâr yapmıştık şuan ev aldığımız için ara verdi ama elimize biraz daha para geçince devam edecek
Deletedmom_56 Uykusuzzz Dolap uygulamasi kullaniyor musunuz ? Herkes orfa kullanmadigi ne varsa satıyor. Ben de cok sey sattim canım.
leynanin_pembemantosuu Uykusuzzz bitcoin takip ediyorum al sat yaparak kazanıyorum.5 liradan ugrasa ugrasa 400 tl ye çıkarttim hâlâ takipteyim
dinle_beni_bi Çok büyük paralar olursa büyük kazanırsınız. Mesela ucuz bir arsa alıp pahalıya satabilirsiniz. Cep TLF u da olabilir. Elektronik eşyalar ve kozmetik olabilir
Metehan123 Valla dayim araba al sat yapiyo calismiyo cocugu ozel bi cocuk calisma imkani yok mis gbi de gecindiriyo evini
dinle_beni_bi Uykusuzzz Bir arkadaşım TLF al sat yapıyordu. Şöyle ki kampanyada alıp sonra istediği fiyata satıyormuş.
BenMathilda Uykusuzzz Hırdavat. Şaka değil cok para var ama sanayi gezmek gerek tabi. Evden oturduğum yerden internetten olsun diyorsaniz, tekstil tabiki