Devushka Kızlar bebeğim 20 günlük bazen uyurken çok hızlı nefes alıp veriyor netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor bi sıkıntımı var acaba başına gelen varmıı 😔
Cekuli Devushka göğüs kafesi çok hızlı inip çıkıyordu benim oğlumuzda normal demişti doktor şimdi 6 aylık ne gece hık hıkları kaldı ne bu tarz nefesleri daha çok küçük alışmaya çalışıyor herşeye korkmayın boşa☺️
Mduygum Her yeni dogan bebek hizli nefes alip verir benim oglum 4 aylik hala arada hizli hizli nefes alip veriyo saniyorum ruya goruyo 😴
Devushka Mduygum az önce farkettim karnından belli oluyor nefesi o kadar hızlı alıp veriyor ki aklım çıktı bi an
Busrademiir Devushka Ne demek hatta bazen rüya gibi bir şey görüyorlar bi gülüyor sonra bir ağlama suratı geliyor bizim hanıma içim gidiyor ama yapacak bir şey yok 🤷♀️🙈
Devushka ozgyrs tecrübesiz anne olunca havadan nem kapıyoruz 😅 Rabbim yavrularımızı korusun inşallahh
ozgyrs Devushka valla bende öyle. Ama internetten artık bakmıyorum. İnsanlar cok şey yazıyo korkuyorum artık
Devushka ozgyrs ay evet neler neler yazıyor yok bronşit yok astım bi nefes almayı neye bağlamışlar 🤦🏼♀️
Devushka Busrademiir ayy kıyamam minnağa yaa 🥰 bizimkide bazen gülüyor uyurken izlemesi o kadar keyifliki
ozgyrs Busrademiir evet benimki de öyle 😄 özellikle emerken dudagını buzusturuyo birden. Erkek adam aglamaz yapma oğlum diyorum🙈 ısırasım geliyo♥️