Ruya45 Hanımlar 3 yıldır olmayan bende korona oldum benim hasta olmam beni üzmüyo tek üzen bebeğime(4ay 3 günlük) yaklaşamamak bu sure zarfında ona yaklaşımım nasıl olmalı şuan eşim ve kaynanam bakıyor bebeğim beni unuturmu beni sevmemeye baslarmi 🤦🏼♀️😪
Selenimom Ruya45 çift maske tak ellerini dezenfekte et emzir, biz koronayken eşimle hep evde maskeyle dolandık cocugumuzdan uzak kalmadık. Hamdolsun ona bir şey olmadı, bulunduğunuz odanın penceresini de hafif aç nolur nolmaz
Ada-Uras-Asya Ruya45 maske takıp bakabilirsiniz korkmayın bizimde ewde 5 buçuk yaşındaki oğlum we 5 aylık bebeğim korona oldu ben eşim we 7 yaşındaki kızım olmadık ben bebeğimle hep ilgilendim bize geçmedi ama bebiş çok ağır atlattı 1 hafta hastanede kaldı ateşi düşmüyordu baygın gibiydi çok zor anlardı ağlamaktan helak olduk şükür bitti
Ruya45 Selenimom sadece mama aliyo mamasını kaynanam yapiyo ben Sadcee arada bi sakinlessin diye aliyom
Ruya45 Ada-Uras-Asya yaaa kiyamam onlar nerden kaptı acaba çift maske ile yaklaşıyorum ellerimi yıkayıp dezenfektanlayip öyle yaklaşıyorum biraz kucağıma alıyorum bişey olurmu kucakta