Hilaleken9 Merhabalar hanımlar bebegımın atesı anıden yukseldı neden acaba böyle yaşayan yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım soguk uygulama ateş düşürücü verıdm 🤦🏻♀️
angelicsmile Hilaleken9 dereceyle ölçün 38 e yakınsa müdahale edin. Onun dışında kıyafetini incelemekte fayda var. Bizde de 38 derece şuan sadece zıbın var üzerinde. Sirkeli su yaptım Paranox s fitil vardı verdim 22 aylık ne kadar fayda eder bilemiyorum.
Toprak_2019 Hilaleken9 benim oğlumda gece ateşledi Şurup verdim bugün sabahladık şuan ateşi yok şükür eşimle okul kantini isletiyoruz bugün bütün is onda ben evdeyim
Prenses_annesi22 Hilaleken9 37.6 -8 olursa carpol 1çk verebılırsınız. Bizim 38.5di bıanda yukseldı dedgınız gıbı duşa ozmn soktuk gecmeyınce koltuk altına pamuk ıslatıp koyduk sabha karsı düştü öyle uyuttum.37.2 normal
ruzgarsmommm Geceden beri bizde ateşlendik pedifen verdim gece 1 gibi 6 da tekrar yükseldi şimdi yine verdim takipteyim var bütük bebeklerde bu ara bi hastalık
Toprak_2019 Hilaleken9 şuan da iyi yaramazliga bile başladı şükür bugün evde iyi olur inşallah bırakacak kimse yok oyuzden onuda götürüyorum yanimda
ruzgarsmommm Hilaleken9 benimkide kaçgündür burun akıntısı vardı tam gecmek üzere derkn bu geceyi ateşle gecirdik inşallah tekrar yükselmez rabbim tüm hasta yavrulara şifa versin
Bal-Kaymak Hilaleken9 37.2 yüksek ateş değil .37.5 olmadan ateş düşürücü vermene gerek yok canım. Doktor böyle demişti yani. Yine de sen daha iyi bilirsin bebeğini
semaahmet Hilaleken9 kuzum 37 ateş sayilmiyo çocuklarda korkma ben hep 37 dereceyle hastaneye gittiğini bilirim doktor ateş değil çocuklarda en fazla 38 üstü olması lazım dedi