Aysecihangir Arkadaşlar oğlum beş buçuk aylık son üç gündür emerken ve uyurken sanki nefes almakta güçlük çekiyor gibi horlama ve hırıltı şeklinde nefes alıp veriyor düzenli burun temizliğinide yapıyorum ama bi türlü geçmedi neden acaba?
AsyaninAnnesiiii Aysecihangir Kizimda öyleydi hatta burnunda et var sanip doktora sormuştum. Daha ufak et olmaz demişti. Yinede ne olur ne olmaz tedbir amaçlı doktora danışın.
Sevdalianne Aysecihangir benim kizimda öyleydi bikac gun sonra hasta oldu. Onleminizi alın emziriyorsaniz cig sarimsak ezip yiyin tursu yogurt gibi fermente gidalar tuketin. Ben zeytinyagina cig sarimsak rendeledim o yagi bikac saat bekletip ayak tabanlarina sürdüm corap giydirdim bugun biraz rahatladi 2 gündür cok hastaydi yavrum.
Zeynepcikksem Aysecihangir bu sorunla hastaneye gittiğimde 13 günlük bebeğimi yoğun bakıma aldılar bronşit dediler kızım 20 güne yakın orada kaldı çıktı, çıkalı 4 gün oluyor ama arada hırıltı bende duyuyorum doktora danışmak şart
Sonsuzmutluluk Aysecihangir öksürük varmı hırıltılıysa solunumu dikkat edin Doktora götürün ciğerlerini dinlesinler benim kızım şuan bronşit ve çok zor durumdayız 2 saattir onunla uğraştım tıkandı nefes alamadı öksürükten
AsyaninAnnesiiii Aysecihangir suan 2 buçuk yaşında gecti çok şükür. Ne zaman geçtiğini hatırlamıyorum ama 🤷♀️
Aleoveraa Sevdalianne geçmiş olsun kac aylik acaba. Bizde de durum ayni da acaba sarımsak yapabilir miyim ona
Aysecihangir Sonsuzmutluluk çok geçmiş olsun nadir bi öksürüğü var kesin gidiyim o zaman bi doktora çok teşekkür ederim
Elifatm1 Aysecihangir doktora gidin ama kesinlikle bir doktorla kalmayın. Benim bebeğiminde hiriltisi var öksürük çok az doktora götürdük. bronşit dedi hava verdi ventolin vs. 3gun sonra tekrar gelin dedi. Biz o 3 günde ilaçları kullandık. Ama boşunaymış cocugumda bronşit falan yokmuş daha 2 buçuk aylık kolunu deldiler bide kan aldılar. O kadar üzüldüm ki
Yusufagahinannesi Aysecihangir biz bu şikayetten getirdik hastaneye yatırdılar2 gündür hastanedeyiz tüm bebeklerde aynı şikayet bronşiolit oluyorlarmış salgınmış. Bronşitin bebekler üzerinde etkili olanıymıs ihmal etmeyin götürün derim. Geçmezse yoğun bakımda entübe olmaya kadar gidiyormuş iş Allah hepimizin evlatlarını korusun. Tabi basit bi mevsimlik burun tıkanıklığıda olabilir ama ihmale gelmez
Aysecihangir Yusufagahinannesi çok geçmiş olsun dün bi doktora götürdüm hiç bişeyi yok dedi gönderdi yarın tekrar gidicem inşallah hasta çünkü çocuk belli yani