Naz93 Kızlar merhaba oğlum 18 aylık olucak, emiyor. Gündüz memeyi aramıyor aslında diyelim dışarıda olursak ya da mesela bugün anneme bıraktım sıkıntı olmadı gündüz bir problem yok ancak gece iki saatte bir kalkıyor emmek için ne yapmam nasıl yapmam lazım
minikoalam Naz93 canim hemen hemen ayni durumdayim 17 aylik gündüz genelde 2-3 kez meme arar emer gecede 3-4 saatte bir en gec meme için kalkar en kotusu hala memede uyuyoe çözüm bulamadim su icmek istemiyor asla geceleri. Gece uykularinda ayagimda sallıyorum yanina uzaniyorum vs ama asla dalmiyoe mesela suan hala uyutma çabasındayim meme diye delirmis durumda eli gogsumde anne meme diyor. Emmeden de uyumaz artik oyle inat saat kac olmus
Naz93 Vanilya bunu doktorum da söyledi aslında demedim ama normalde de çok su içmez sevmiyor içmedi ağlamaya başladı tekrar denicem teşekkürler
minikoalam Naz93 valla bilemiyorum doktora soruyorum su ver diyo o kadar ama icmiyor biberonu gördüğü an vurup firlatiyor meme diye yakama yapışıyor.
Arencik Ayni dert bende de var emzirmiyorum mama kullanıyorum gece 1 2 kez kalkıyor mama içiyor kesmeyi gözüm yemedi bi turlu 😔