Snurdemir Laden anne bebek grubuna çok boğdu beni mekan açıkcası kindergardena gidiyordum orası daha güzel sadece biraz kuralcılar
Laden Snurdemir bugün gittik Şirinlere. Kızım bile hiç beğenmedi. Yarım saat durduramadım. 20 dakika durabildi. Karınca yuvası candır😁
Snurdemir Laden orası küçük dendi burada ama nasıl bide orayı deneyeyim oyun grubuna mı gittiniz oyun alanına mı?
Snurdemir Laden kindergardena götürebilirsiniz bence belki memnun kalırsınız ben beğeniyordum ama fiyatı bana çok gelmeye başladı
Laden Snurdemir tam olarak nerede peki? İlk defa sizsen duydum orayı. Ücreti nedir? Karınca yuvası oyun parkı hafta içi bir saati 18 lira
Snurdemir Laden ama orası oyun grubu denemelik gidebiliriz beğenirseniz devam edebilirsiniz en güzel orası bence ınstagramdan bakabilirsiniz sayfalarına
Snurdemir Laden birde eykaoyunevi var yıldırımda bi bakabilirsiniz ınstagramdan orayıda deneyebilirsiniz ben denemedim daha 😬
gigibjk Merhaba kizim 22 aylik bende oyun grubu arıyorum istanbul guzelyurt haramidere civarina yakin önerisi olan varsa yardimci olur mu pelikana gidiyoruz 2 dir ama cokta etkili olmuyor