Ebru1654 Merhaba kızlar sol göğsümden alt bölge şişmeye başladı süt gelmiyor tıkalı olduğunu anladım çözüm önerisi varmı masaj,duş,sıcak havlu,sapma Makinesi hepsini denedim açılmadı ne yapmam lazım çok ağrım var.
Hafsaninannesii Ebru1654 zeytin yağı sür bol bol masaj yapın açılsın damarlar sütünüz sagin zeytin yağı ile masaj yapın eşiniz sagsin sütünüzü eliyle sizin kuvvetiniz yetmez sıcak su ile yıkayın makina varsa sagin
Nbg_26 Ebru1654 bebeğinizi o göğüsten sık sık emzirin, emzirirken bebek yatakta yatsın siz üstünde olun, yerçekiminden faydalanın. Bende çok sık olan bir durumdu hala arada yokluyor. Bu pozisyonda. 3-4 kez emzirirseniz geçmeye başladığını görürsünüz. Şimdiden geçmiş olsun
Hafsaninannesii Ebru1654 dr görünün o zaman denediyseniz zeytinyağı ile masaj yapabilirsin açılmasa zor olur top top olur sütünüz
Derinmavi Burda okuyup denemiştim işime yaradı benim duşta saçlarınızı göğsünüze alıp tarayın sıcak suyla sonra duştayken sağım yapın yarım saat boyunca yakmıştı beni ama duş sonrası hemen geçmişti doktora görünün mutlaka mastit ise herzaman sonuç vermeyebiliyor geçmiş olsun
CemreNadir Lütfen hemen genel cerrahiye gidin mastit olabilirsiniz ve sıcak havlu koymayın sıcak daha çok tetikliyormus. Bende sizin gibiydim geç kaldım ameliyatin eşiğinden döndüm baya büyüdüğü için
CemreNadir Ebru1654 geçmedi maalesef şırıngayla içini bosaltti apsenin bir hafta ilaç kullanicam eğer içi tekrar dolduysa orayı açıp içini öyle temizlicek ben çok geç kaldım doktora gitmek için bu arada şırıngayla çekmesi hiç acılı bir işlem değildi