Nesli1 Merhabalar . Ek gıdaya bugün başladık ? Ne yedirmeliyim tavsiyesi olan var mı . Şimdiden teşekkürler 🙏
Aybars22 Nesli1 ben yoğurtla başladim sebzelere geçtim ilk havuç sonra patates sonra kabak verdim tek tek püre halinde
Mirayalp Aybars22 canım merhaba günde kac öğün weriyosunuz bebeğinize benim benegimde 7ayı doldurduda
DygEymen Bende ilk ucgun kuraliyla yogurt verdim canim sonra havuc /patates/kabak kabagi tek basina sevmedi kabak havuc puresu yapiyorum oyle yiyo sonra hepsinden tadinca karistirmaya basladim.patates havuc puresi patates kabak havuc seklinde
DygEymen Nesli1 ilk gun bi cay kasigi yogurt ikinci gun bi tatli ucuncu gun bi corba kasigi kde veriyosn canim.alerjisi olup olmadigi seyleri anlayabiliyosun
Mrvsmsk Nesli1 zeytinyag koydum biraz baska bsey yok bide haşladıgım sudan koydum cok katı geldi birden sonucta ilk kez farklı bsey yiyo birde benim bebeğim fenilketonüri hastası proteinli yiyecekler kan değerini yükseltiyo listemiz belli ona göre yedircem
DygEymen Nesli1 tuz 1 yasa kdr onerilmiyo ama kabiz olmamasi icin yaptiklarinjz icinde bi damla.saf zeytinyagi ekleyin