Zzzz Arkadaşlar yakın zamanda ilaçlama yaptıran oldu mu fiyatları nedir ve ilaçlama yapılınca evde kalınıyor mu nasıl oluyor
2minosprenses Zzzzvalla ben taaaaa 2 yil once hamam bocukleri yuzunden ilaclatim ama bende boyle ilk kez ilaclatiyorum zanetim evi komple ilaclicaklar adamin biri geldi silikon tapancasi gibi bisey deliklere sıkti giti 70 tl almisti bizden 💖👭😁
Nisacix Zzzz ya annemlerde de var çok fena sardı. Yaptırıp memnun kalan, ilac ismi verebilecek, su iyidir diyebilecek, yönlendirecek arkadaşlar varsa çok sevinirim 😭
Zzzz 2minosprenses 😁 heryeri ilaçlamaları gerek tabi ama delikler önemli orda yaşıyolar zaten de bitmiş miydi peki hamam
2minosprenses Zzzz ooo hemen vallaha kiz yok heryeri ilaclamadi bu adam baya jel gibi birsey sıktı deliklere koku falan hic bisi yok sanki bisey yapmamis gibi hamam bocugu aninda biti cok iyi bi ilacti elam 🤣🤣
Zzzz 2minosprenses bende gümüş böceği görüyorum şimdi minnacık bi böcek gördüm ve akrep e benzettim uykum kaçtı napacam
Hllakca Benim evde de örümcek çok bahçeli evim napcam bilmiyorum sürekli temizliyorum ama fayda etmiyor