Mlkkzdl Merhaba anneler bugün bebeğim tam 4 aylık oldu ve 8 600 kilosu normal mi acaba sizinkiler ne kadar
Gazel Mlkkzdl benim kızımda 3 ay 28 günlük ve 7 kilo herkes zayıf diyor 3100 kilo olarak doğdu sizce nasıl artık 4 ayı bitirip 5 ten gün almak üzereyiz
Zeyynep Mlkkzdl Mlkkzdl benimki 6 aylık 7500 kg seninki iyi baya maşallah fazlamımı diye soruyom az diye düşünmezsin yani dimi
Sermec27 Gazel bacım ne zayıfı Allah aşkına oğlum 4 aylık 6350 2800 doğdu sizin zayıfsa biz napalım 😁 gayet iyi bence
Gazel Hamzabh etraftaki insanlar neden sürekli zayıf deyip Moreno bozuyorlar anlamıyorum. Diş çıkarınca dahada ericek bilmem ne çok saçma ya
Nehirikom Mlkkzdl 5 ay 21 günlük kızım 8.600 kg. Boyu ile orantılı olduğu için fazla değil kilosu. Tabi doğum kilosu da etken. Sağlıklıysa aylık en az 600gr alıyorsa doktorunuz iyi diyorsa kimsenin lafını umursamayın.
Mlkkzdl Nehirikom evet doktorum 400 gram falan üstü dedi ama pek önemsemedi ama milletin lafları malesef beni çok yoruyor ve üzüyor çok ta takıyorum