Mrsbiyolog esranurclkk merhaba biz Büyük Anadolu Hastanesinde Mithat Günaydına yaptırdık oğlumun sünnetini 2 ay 20 günlükken. Bir sıkıntı yaşamadık. Eğer Medicana hastanesinden ayrılmasaydı Asudan Tuğçe Çil(@cerrah_anne) düşünüyordum. Kendisi atakumda özel kliniğini açtı. Ona yaptıran birçok arkadaşım var çok memnun kaldılar onlarda
Mrsbiyolog Visnelivotka özel hastanelerde hep o şekilde. Medicalparktan da aynı fiyatı aldık. Anestezi devreye girince fiyat daha da artıyor diye biliyorum.
umutefe0601 Visnelivotka konu dışı ama benim oğlum 23 aylık cumartesi sünneti var özel hastanede yapacak doktorumuz anlaşması varmış uyutup yapacaklar anestezi ile 1100 TL oralarda ne kadar pahalıymış öyle 🤔
Visnelivotka umutefe0601 Harbiden bacım bu ne fiyat çocuğun kesilen parçasının yerine altın takıyorlar herhalde bende anlamadım 🥸🥸🥸
Mrsbiyolog Yasolinne ki Acıbadem 🤦🏻♀️ Gerçi eşimin ailesi Kayserili orada da 1500 imiş Acıbadem’de onlarda pahalı falan demişlerdi ama Samsunda hepsi bu şekilde malesef
Mrsbiyolog Yasolinne medicalpark, liv Hospital, Medicana, Büyük Anadolu, Atasam aslında en büyükleri var yani. Neyse biz temmuzda yaptırdık gitti yeni yaptıracakların cebine kuvvet