ozgyrs Kızlar doğum öncesinde cok catladım karnımda derin derin çatlaklar var geçmicek gibi😑 bir çare çözüm bulan oldumu ?? 🙏🏽
Toprakbey ozgyrs daha öncelerde kilo alıp verdikçe çok çatlıyordum. Güneşlenmek birebir işe yarıyordu. Kimsenin olmadığı yerde çok sıcaklarda güneşlenmeyi planlıyorum ben yine otacının da kakao ve havuçyağı olan kremiyle 😁😁😁
Cekuli ozgyrs gebelikte değilde ameliyatta çatladım iki dal 3-4 cm max dikişimden yukarı herneyse frei öl ün Doğum sonrası setini aldım yara ve dikiş izi için yağı düzensiz kullanmama rağmen neredeyse yok oldular tavsiye ederim
Scl8385 Canım ben göğüs yaralarım için fito krem aldım o doğum catlaklarına da iyi geliyormus ğrespektüsünde gördüm denedim biraz biraz fayda etmeye başladı araştır istersen eczanede 15 tl
Onsubatikibinondokuz Aleo Vera ve hindistancevizi yağının faydasının olduğunu söylüyorlar denemedim ama denemeyi düşünüyorum umarım eczanede bulabilirim hindistan cevizi yağını
ozgyrs Onsubatikibinondokuz canım organik hindistan cevizi yagı watsonsda var hatta trendyolda da var suan indirimde bir bak istersen bende işe yaramadı🤷🏻♀️
Dddenizd Toprakbey onu ben denedim bacaklarımın arkasında vardı yazın çatlaklarım geçti sandım hiç görünmüyordu nerdeyse aradan 1 sene geçti şimdi eski haliyle aynı
ozgyrs Onsubatikibinondokuz hindistan cevizi yagını dogumdan önce kullandım tüm tavsiyeler uzerine hiçbir işe yaramadı
Dddenizd Onsubatikibinondokuz Ben doğumdan önce ve doğumdan sonra 1 ay hindistan cevizi yağı badem yağı kakao yağı ve aloevera karışımını 2 gündebir sürdüm etkisini göremeyince bıraktım kullanmayı valla hiçbirşey işe yaramıyor genlerinizde varsa çatlıyorsunuz kızlar çatladıktan sonra hele geçirmesi inkansız güzellik merkezine gideceğim insallah orada geçer
Onsubatikibinondokuz ozgyrs bilmiyorum ki internetten okudum da aleoveranın çok faydası olduğunu söylüyorlar
Onsubatikibinondokuz ozgyrs bende aynı kafadayım çatladık zaten ama bişeyşerin faydası olsa da azalsa keşke ama hiç de zannetmiyorum azalacağını
Cekuli Dddenizd ya bence genetik değil🤔 benim annem halalarım felan baştan aşağı çatladılar bende ameliyatta bastırdıkları için iki dal oldu sadece gerçi çok az kilo aldım ve karnım küçüktü
Deletedmom266 Sanirim kilo almakla ilgili.ben iki gebeligimdede cok az kilo aldim.1tane bile catladigim yok.krem namina hicbisey surmedim hamileykende karnima.kendini kreme yatiran.bebek yagiyla yaglanan arkadasim catladi
Arenn Ben 20 kiloya yakın aldım çatlamadım ama gel görki şimdi 23 günlük bebeğim 8 kilo verdim karnım çatlamaya başladı feci sancıyor içten çatladıkça😕