Bir_prens_bir_prenses 1 ay 3 gunlugüz en son akşam 6da uyandı ondan beri uyumuyo karnı tok altı temiz dalamıyor bir türlü neden olabilir. 2. Çocuğum ama kızım çok akıllıydı uyurdu oğlum tam tersi
MesNes Bir_prens_bir_prenses belki kucağınızda uyumak istiyordur bebeğimi beşiğe koyduğum da uyanır koynumda hep uyurdu
MyEternalLoveNoyann Bir_prens_bir_prenses dün değil ondan onceki gün benimkide aynıydı 10da uyandı sabahın 4une kadar uyumadı o ağladı ben ağladım dün çok güzeldi uykusu bugün yine aynı uyumuyor bakıyor öyle 1saattir bakalım kaça kadar devam edecek
Bedisayaz Bir_prens_bir_prenses bizde de durumlar farksız bir sağ bir sol meme emip duruyor saat 9’dan beri ve hiç uyumaya niyeti yok bayılmak üzereyim😩
Bir_prens_bir_prenses Bedisayaz rabbim bebelere uyku versin 3.5 yaşında bi yavrum daha var oda benden süt bekliyor daha uyuyamadı ağlayasın geliyor sürekli 😥
MyEternalLoveNoyann Bir_prens_bir_prenses hadi ya ondan mı boyle diyorum altı temiz gazı çıktı karnı tok niye böyle bu çocuk valla uykusuzluktan beynimin büyüdüğünü hissediyorum resmen kafamın içinde 🤦
RabiiAsel Bizde bugün tam 1 aylık oldu uyku düzeni diye bisey yok.40imiz çıkana kadar olmaz diyorlar bakalım duzelicez inşallah 🤷
tgba-22 Bir_prens_bir_prenses sürekli bende de var bu problem gece uyumuyor ikindin uyanıyor sonra uyumuyor geceye kadar cok yoruluyorm gece uykusu yok 2.5 aylık
susunbebekuyuyo Bir_prens_bir_prenses 2. Çocuğum ama kızım çok akıllıydı uyurdu oğlum tam tersi ay çok güldüm vallahi bu cümlenize 😁 benim ilk kızımda hep uyurdu 2.kızım 28 günlük fal taşı gibi gözleri tam uykular haram oldu birini yatırıyorum diğeri uyanıyor 🤣