Volmine Evet reklam reklam hiç bir şey yapamaz olduk. Böyle olmuyor ki her 3 dk bir reklam bir bakacağım pat reklam uygulamadan soğuttu. Düzelme olacak mı anlamadım
Maviyesil121212 Volmine olması lazım kesinlikle. Tamam reklam her yerde buna lafım yok ama suyu çıkmış; illet gibi reklamdan asla çıkamıyorsun; her şeyin bir oluru var ya nefret ettim reklam verenlerden de uygulamadan da
kuzey-21 Volmine post okuyorum reklam bölüyor cevap yazıyorum reklam çıkıyor me yazacağımı unutuyorum sinirlenip çıkıyorum oynamak istesek zaten indiririz sürekli sürekli oyun reklamları bıktık yani. Sinirimden pek giresim gelmiyor
Tuba Volmine Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
Volmine Maviyesil121212 hayır koymayın demiyorız o bu kadar sık olmaz bir de sesli reklam . Zaten uygulamayı kullanırken kazanılıyor . Bu kadar şıktı bir şey okuyamıyorum. Yazarken iki kelime pat reklam kapanmıyorda
Volmine kuzey-21 aynı dert var hepimizde duyun bizi istemiyoruz neti kapacağım ama öyle yapamıyoruz napalım
morpatii Kaç gündür bende de aynı bıktım ve girmiyorum 2 gündür 🤷🏻♀️ Tam bebeğim uyuyor pat reklam sesi ile irkiliyor uzun uzun birde. Sıktı iyice
kuzey-21 Volmine reklam veren uygulamaları asla sevmiyorum sürekli reklam veren uyglamayı sldiğim ble oldu. Lütfen kaldırın reklamları happy kidsse girileceği kalmadı
kuzey-21 Volmine 2-3 dakika da bir reklam veriyor sabah birisi post açmıştı admin yazmıştı okdr süre ile çıkmıyor diye ama çıkıyor.
SonSerce Dün 3 dk reklamda çarpının çıkmasını bekledim. Çıkmadı indirme butonuna yönlendirme yapıyor sadece. En sonunda sıkılıp çıktım. Reklam çıksın ama süreleri uzun resmen reklam izliyoruz. Görsel ekliyorum 00:09da çıktı ilk