Mete-35 Biz bugün tam 5 ay 1 günlükgüz fakat 3 gündür geceleri uykudan uyanıp bebeğimiz ııııııı diye bağırıyor.Gözleri kapalı şekilde ve didiniyor bir saga bir sola …böyle durum yaşayan var mı atak deyil atak olsa daha önce den yaşadık farklı bisey bu
Rolria Mete-35 Bizde 5 aylık 5 günlüğüz bizde de durumlar aynı hatta bazen ağlayarak uyanmalar eşlik ediyor.Uykuya geç dalmalar yeni yeni adetler kafasini sağa sola yapınca emziriyorum geri dalıyor.Dusuncem dişler 😅🥲
-Yasminnn_75_ Mete-35 benim bebeğimde öyle yapıyo ama normaldir bence büyüdükçe farklı bişeyler çıkıyor
Mete-35 Rolria biz emmiyoruz da teyzesi sagip veriyorum yetmezse mama … ama 20 dk bir de kalkılmaz ki sabah olmuyor valla ne zaman geçecek bu durum acaba
Pamukoglum_0 Postu acandan Allah razı olsun bebeğim 5 ay 6 günlük 4 gündür böyle kafayı yedim gece uykusu bitti resmen yazdıklarınız hepsi bizde mevcut sürekli MIRILDANma uykuya dalamama fln şükür yalnız değilim geçici muhtemelen hepimiz yaşıyorsak atak diyip geçiyorum tekrar
Mete-35 Rolria valla ben çözemedim bu işi Bi iyiyiz Bi kötü…retrodan böyle dediler şimdide dolunay çıkmış 🤣
Ask35tego 5 aylık olmasına 5 gün var, uykuya dalamama sürekli kıpırdanma ağlama bağırma, Allah’ım yardım etsin Ay atağı da bitti ama 🥺 çok huzursuz