Minikminik1420 UraSsmom biberonla mı içiyor emiyor benımkı bıberon pek sevmıyor arada vermel ıstıyorıö ama
UraSsmom Minikminik1420 Biberon asla almadı neden sevmedi bilmiyorum 🤦🏻♀️ Yani hiç vermeyip o kadar ay sonra verince yadırgadı sanırım hep emdi çünkü. Ben de evde wee Baby nin suluğu vardı onunla denedim içti, gittim yenisini aldım hemen onunla içiyo sütünü
Vanilya Minikminik1420 Mama haricinde ki şeyler için dedi canım patlıcan da dedi. Bebelac gold veriyorum ben ama mesela mamalar var devam sütü diye onlar değil. Süt gibi olanlar için dediğini belirtti birde patlıcan dedi işte
Minikminik1420 Vanilya yanı ben hıc mama vermedim emiyor bol bol ama arada kek ya da buskucı ıslatmak için verıyorum devam sütünü. Sindrimin zor oldugnu bılmıyordum
Slyldz Balin_annesi bu kadar korkmayın sadece cocugunuzu iyi gözlemleyin herseyi verin yesin tadını bilsin sonrada cok secici oluyorlar işte devam sütünün ne zararı olabilir ki 3 gün kuralı ile baslayın sonra sizde kahvaltılarında yer verın bence
Vanilya Minikminik1420 Öyle dedi canım 2 yaşından sonra bile anca az az sindirmeye müsait olur dedi sindirim sistemi. Bende 1 yaşında istiyordum süt vermeyi ama verme dedi bana hiç gereği yok dedi hemde zorlar dedi. Patlıcan hiç yemesine gerek yok zaten dedi
Balin_annesi Slyldz yok korkmak değil herseyden tattiriyorum ama en başından beri iştahsız Bi cocuk. Şimdi bu kadar yorumdan sonra bide şöyle düşündüm. Hani mamaui bile zor içen Bi cocuk süte başlasam sütü sevmese mamadan da soğusa o zaman ne yaparım?
Minikminik1420 Vanilya nıkotın var patlıcanda zaten. Bakla ve patlıcan 2 yasa kadar yasak dedı bize de.ama devM sütü 1 yas sonrası verılebılır dıye bılıyordum
iyilik80 Balin_annesi benim oglumda 1 yasinda anne sutu almiyor mama aliyor. Hipp marlanin devam sutunu aldim 1 haftadir kullaniyorum. Gunde 3 sefer veriyorim.
Balin_annesi iyilik80 hipp güzel mi ben aptamil ve bebrlac verdim hiç Bi gelişme olmadı sma dan bahsediyorlar o mama yarıyormuş çocuklara genelde
Vanilya Minikminik1420 Canım bize öyle dedi bende öyle yapıcam. Bilmiyorum Yani siz en iyisini bilirsiniz❤️
mry0909 Balin_annesi benim 20 aylık kızımda çok zayıf bir bebek sütte ememedi. Bir yaşından sonra doğal inek sütü verdim uyku öncesi hep ama hiç yaramadı tersine iştahı kalmadı. Sonra bende pınar ya da sutasin devam sütlerini vermeye başladım sadece uyku öncesi.. sanki daha iyi oldu..
Balin_annesi mry0909 evet işte bende normal sütten bahsetmiyorum zaten o pınarın devM sutlerinden bahsetmiştim. Kilo aldımı, ne bilim iştahı uyku düzeni nasıl oldu
Minikminik1420 UraSsmom onun alıştırma bardagı var bende weebabynın deneyebılırım.benım de öyle suyu ıctıgı bı bıberon var o da cok içmiyo yanı pek sevmedi memeye alıştıgındn
UraSsmom Minikminik1420 Suyu da pipetli suluktan içiyo cnm, tek sorun yırtıyo işte oda olmasa süper olacak ucu da bulunmuyo sulukların tek olarak
Slyldz Balin_annesi ben doğdugundan beri hep sma verdım hiç gaz sancı falan yapmadı kilo da aldırmadı ama yinede memnunum hala da sma veriyorum 22 aylık 12 kilo persentil tablosunda hep normal değerlerde