Maviiii21 Kizlar kızımın doğum günü az kaldı. İnstageamda yada bildiğiniz sağlam oygun bir yer var mı elsahana ya bayılan bir kızım var ona göre sade bir masa hazırlamak istiyorum. Nerde alma onerinizi bekliyorum…
espiri Maviiii21 elsa bilemiyorum canım ama ben geçen gün sepetiyle.com dan kukuli teması sipariş verdim hemen iletişime vs geçiyorlar daha gelmedi bekliyorum bende☺️
haziranin25i Maviiii21 ben ilk yaş doğum günü için deniz kızı konsepti yapacağım kuzum organizasyonla anlaştım ama baya masraflı oldu. Uygun hiç bir yer araştırmasına girmedim
Honki_Ponki Maviiii21 Deniz kızı konsepti yaptım ben kendim aldım herşeyini yarısını trentyoldan yarısını konsep ciden bularaka
espiri Maviiii21 bi bak canım bende burda bu site hakkında post açtım dönen olmadı bence mecbur kaldım 1 hafta sonra doğum günü var baktım Trendyol da mağazası da var bi güven verdi bana öyle sipariş verdim her karakterde hersey var hepsini yapıyorlar ürün yelpazesi çok geniş
Maviiii21 haziranin25i ya tabikk canim bu bütçe meselesi sizin varmış siz düşün memissiniz. Benim bütçem suan yok böyle maksat gönlü olsun sade birsey istiyorum..6 yasinda
haziranin25i Maviiii21 trendyolda uygun parti organizasyon ürünleri var bir bak istersen kuzum. Ben beceriksiz olduğum için uğraşmadım 🤭