Mevaninannesi21 Ben grip olunca kuzuma da geçti boğazı kızarık ateşi yükseliyor sürekli fitilden kaç saat sonra calpol veriliyor 8 aylık bebeğim. Antibiyotik de içiyor bu arada 😣 doğal yöntemlerinizi de dinlerim dua edin bize 🙏
Ah_neredeee_vah_neredeee Mevaninannesi21 sarımsaklı zeytinyağı deneyin bence çok yararı oldu bize çok şükür kolay atlattık . Umarım sizin kuzuda en kısa sürede şifa bulur 🌸
Mrv38 Allh yardımcınız olsun çok geçmiş olsun kızım 6 aylık daha şükür hiç hastalık geçirmedik bilgim yok o yüzden üstte kalsın🙏🏻
Mevaninannesi21 Mrv38 bizde ilk defa hasta oluyoruz canım o yüzden tecrübesizim inşallah hiç yaşamazsınız hastalık bebişler hasta olmasın 😣
YorgunAnneyimvesselam57 Benimkide oyle 16 aylik neoldu anlamadim. Hergun keci boynuzu pekmexi verrjm itamnleri verrjm birgun burnu akti atesleniyo balgmli oksuruk burun akintisi bide uyyamiuoda yarin gtrcem ilacta veriyorum fayda etmiyo
Mevaninannesi21 YorgunAnneyimvesselam57 aynen bende hergün veririm olacak demekki işte size de geçmiş olsun götürün belki başka ilaç verir bize antibiyotik verdi
YorgunAnneyimvesselam57 Mevaninannesi21 goturdum.antibiyotik verdi ama.1 haftadir bi sinirli bi agredif isirmalar huysuzluklar herseyi atmalar gorseniz cildriyorum