Nagihanbeyaz Bebeğimin sağ kıvrılıyor yatarken biraz kulağı dışa doğru açık düzelir mi ne yapmam gerek??
dontsleppyunhappy Nagihanbeyaz sonra kendi kendine düzeliyor, benim kızımın bir kulağı daha kepçe gibiydi, zamanla duzeldi
fatma_erva Nagihanbeyaz Benim bebeğim kulağı da aynı sag kulak sürekli kivrilio sürekli bandana takmaya çalışıyorum daha taze oldukları için düzelir galiba siz de bi deneyin
kirmizibasliklikiz_ limonlukarpuzzz ben bandana taktigimda kafasinda durmuyor ya cikariyor bi sekilde ya da boynuna dusuyor nasil yapiyor bende anlamiyorum.. sizin bandana duruyor mu kafasinda.. nasil cozum bulacagim bilemedim
limonlukarpuzzz kirmizibasliklikiz_ ben bandanaya ihtoyaç duymadim sukur durmuyorsa uyurken kulağa şekil vereceksiniz yapacak başka bir şey yok malesef kulaği düzelterek şeklini koruyabilirsiniz
Aysecihangir Nagihanbeyaz benim oğlumunda sağ kulağı kırılıyor o kulakta hafif kepçeleşme var ne şapka taktırıyor ne bandana inşallah düzelir
Mucizemsin21 Nagihanbeyaz bizimde aynı ve boyut olarakda daha büyük o kulağı çok takmıştım bende dalga geçerler diyede sürekli düzeltiyorum yine bükülüyor bende saldım artık napim😂