Ek gıda olayı sıkıntılı bir durum ya insan ne yapacağını şaşırıyor resmen sizi iyi anlıyorum konuşmayla tecrübe bir olmuyor ben sıkıntı yaşamıyorum ama şöyle söyleyim eğer çok aç değil ise emzirmeden önce ek gıda deneyin ama çok açken huysuzken uyku zamanı yakınken denemeyin.. sabah 7 de uyanır benimki mamasını veririm aç oluyo çünkü 9-10 gibi kahvaltı hazırlarım haşlanmış yumurta peynir pekmez salatalık diyelim ki , ben valla blw yapmadığımdan kendim yediriyorum kontrol bende biraz zorluyorum tabi kusturacak kendini yerlere atacak seviyede değil , açmak istemezse kalığı bi tık ittiriyor olabilirim😂 sonra üstüne su .. 11 de ilk uykusuna geçer ben uyuturken mama veriyorum yine sonra 12-2 arası araöğün veriyorum püreler yapıp sonra ikinci uykuya uyutmadan bir saat önce de yoğurt veriyorum açsa uyuturken yine mama 4 te ikinci uyku sonra da 7 gibi akşam yemeği çorba içiyor .. böyle düzen kurmaya çalıştım mesela bozuladabilir düzen içmek istemeyebilir içmesin 1 kaşık bile tattırmaya giriyor öyle düşünün.. ben erken başladığım için işim kolay oldu 6.ayda bebekler tam anlamıyla herşeyi algılamaya başlıyolar o yüzden ağzını açmak istemeyebilir bir yemek kaşığı kadar da olsa yediği kafi sayın .. 9.aydan sonra düzene girecek