Newmamaandlove Sırf reklamlar yüzünden uygulamayı silicem az kaldı . Lütfen sizde tepkinizi belli edin burası bi anne uygulaması oyun indirme reklamları zaten yaş olarak 7-12 yaşa hitap ediyor ve çok uzun !!! 1 pos okuyayım desem 10 reklam izliyorum yeterrr .
Ebrararin Newmamaandlove ay bende aynı şekilde posta giremiyorum sinirlenip çıkıyorum tam soylendim kapadım açtım sizin postunuz yanliz değilsin
Laden Newmamaandlove merhaba canımız annemiz, Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz❤️
ikimelekannesi_ Newmamaandlove uzun zamandır sırf bu saçma reklamlar yüzünden aktifligik düştü cidden çok can sıkıcı oluyor
Newmamaandlove Laden bukadar uzun reklam izlemek zorunda mıyız peki . Herkes tepki veriyor ama değişen bişey yok tüm sayfayı kaplayın video reklam izlemek zorunda mıyız ? Hangi anne bu saçma şeyleri izlemek ister ??? Kusura bakmayın size yazarken saçma imaj reklamı izlemek zorunda kaldım hemen yanıt veremedim .
Laden Newmamaandlove annemiz, sizlerden ekran görüntüsü isteme sebebimizde bu. Sorunu çözebilmek. Hangi saatte hangi reklam çıkmış diye ekip arkadaşlarımıza iletiyoruz. Bu yüzden ekran görüntüsü istiyoruz🌺
Eylusunannesiii Newmamaandlove bide hemende geçemiyoruz baya uzun sürüyor uygulamaya reklam izlemeye giriyorum🙄
Gunsss Newmamaandlove uygulamaya giriş sayım ciddinoranda azaldı yakındır sileceğim.. bir post okuyamıyorum adam akıllı yarıda reklam giriyor bekle Allah bekle 🤯🤯🤯