Ozge8_ Kızlar kızım 4 bucuk aylık sadece anne sütü alıyor 3 gündür de kaka yapmıyordu bugun yaptı yeşil renkti sanki toz kına gibiydi aklımda şüphe kaldı korktum açıkçası neden böle diye sarı renkte yapardı devamlı hiç degısmezdı bilgisi olan var mı acaba
Rabiamhmt Ozge8_ valla aynı postu acacaktım bnmkıde o sekıl yaptı 3 defadır usuttugunden oldugunu sanmıyorum demır ılacı o renk yapıyomus kullanıyo musunuz
Esmos26 Ozge8_ kan damlası başladınız mı? Kan damlası da değiştiriyor rengini ve siz yeşil ağırlıklı yediyseniz o da etkiliyor 😊
Demet_k Ozge8_ 3 gündür yapmamış ya belki ondan olabilir beklediği için. Sert katımıydı. Ama yeşil kaka olabiliyor sorun değil diye biliyorum
Ozge8_ Hbbknk yaaa altı 2 kat üstü 2 kat dikkat ediyorum ısıtıcı yakıyorum ama daha dikkat ederim tesekkur ederim 🤲
Canimkizim34 Rabiamhmt demir ilacı koyu renk yapar hatta benim kızım o zamanlar siyah yapıyordu kakasını 😬 yeşil kaka üşütme göstergesi 😊
Rabiamhmt Canimkizim34 kan ılacıda yesıl yapma sebebı benım kızım bıldıgın koyu yesıl yapıyor kan ılacı verdıgımden beri😊