Yagmurboo Merhaba hanımlar 102 günlük bebeğim var emiyor sadece anne sütü. Göğsüm 5 gundur çok yumuşadı sanki. Sütüm az geliyor olabilir mi? Ama bebeğim ağlamıyor yanı aç olsa ağlar miydi? Göğsüm neden yumuşadı bilemiyorum. Yardimci olur musunuz :(
Elay30 Yagmurboo göğüsler bi zaman sonra kontrolsüz süt üretimini durdurup sadece bebeğin ihtiyacı kadar üretir. Arz talep meselesi yani merak etmeyin göğüs terbiye olmuş derler halk arasında kilo alımı yavaşlayabilirde belirli aydan sonra ama bi zaman sonra göğüslerinizin sert olmasını beklemeyin emdikçe gelir
Heyecandorukta Yagmurboo gogusler terbiye olmus ne guzel korkacak hicbir sey yok bebeginizi doyuracak sutu uretiyorsunuz
Yagmurboo Elay30 gunde 8 9 kez emiyor ne zaman isterse veriyorum meme zaten. En son 3. Ay kontrolünde kilo alımı gayet iyi demisti doktorumuz. Ama göğsüm birden yumuşayınca telaşa kapıldım :(
Elay30 Yagmurboo anlıyorum benimde öyle olmuştu o psikoloji berbatt ve sağım yapmıştım sütüm sağınca az geldi dedim heralde sütüm kesiliyor. Sonra araştırdım meğer alakası yokmuş:) sütünüze güvenin bir damlası bile önemli.
Deletedmom_13 Yagmurboo Ya benimde yumuşadı off bebeğiniz 3. Ayda kaç kiloydu acaba kaç kilo doğdu kıyaslamak için sormuyorum kesinlikle. Bebeğim sanki bu ay kilo almadı gibi hissediyorum sütüm mü yetmedi yaramadı yoksa kafama takıyorum 😟
Yagmurboo Deletedmom_13 merhaba bebeğim 3. Ay kontrolünde 6600 idi. Cisli bez takip ediyorum gunde 4 5 tane oluyor kaka da 4 kez falan. Sizin nasıl