1bocek1cicekannesi Melisduman benim kızımda var 15 günlük fark ettik ama doktor emmede sorun yoksa bekle dedi mudahele etmedi çünkü yeniden tekrarlar dedi dislerinin gelmesini bekle çok ayrık gelirse on disi o zman dış doktoruna götür orda mudahele edilir dedi
Ayazmoms Melisduman bizimde var ben yeni farkettim 2 hafta sonra dr kontrolü var orda söylücem ön dişi de ayrık şuan
Yazannesi1 Melisduman bizdede var galiba 🙄 daha 4 aylık emmede bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻 Bizim bide ağız tavanında çizgi var gibi nasıl anlatılır bilmiyorum şu an uyuyor bebeğim fotoğraf gönderirdim
Melisduman 1bocek1cicekannesi emmede problem yasiyoruz. Gogus uclarim 40 gundur yara. Aktif ememiyor. Memede uyuyor. Mudahale yaparlar mi acaba
1bocek1cicekannesi Melisduman yapılır o zman canım beslenemiyor ve sizin acinizdan zararı da var. Korkmayın beş dk bile surmuyor mudahele bölgeyi uyuşturup kesiyorlar sonrasında hemen emzirmenizi istiyorlar
Yazannesi1 1bocek1cicekannesi evet baktım ve buradada araştırdım. Bazen çarpma ve düşmede kendiliğinden yırtılma ihtimali varmış. Yada çok küçük bir cerrahi işlemle hallolurmuş 🤷🏻♀️Hatta şimdi tekrar güzelce araştırdım bebeğim benim sürekli hava yutuyor o yüzden yazıyor gazımız hiç bitmiyor.