Efosunannesi1 İyi akşamlar kızlar oğlum Altı dört günlük Pek hareketli olmadığın söyledi doktor çok üzülüyorum Altı aylık bebekler hangi hareketleri yapar lütfen bana yardım eder misin?
Zeynep-mina12 Efosunannesi1 benim kızım 6ay 5 günlük emeklemeye çalışıyor etrafında dönüyor yüzüstü yatarken sırt üstü dönüyor Falan
Mrym3 Efosunannesi1 Benim oğlumda 7 ay 4 günlük kendi başına oturabiliyo ama su 1 ay oncesine kadar yuzustunden sırt ustune dönmüyodu ama ben dondere döndere simdi donmeye başladı. Sende onla hareketlerini calisabilirsin emekleme pozisyonunda tutabilirsin bi sure sonra yapiyolar merak etme
BBmom Efosunannesi1 6 ay 3 günlük. Destekli bir süre oturuyo ama sağa sola yalpalıyo. Ayaklarını emmek için öne eğiliyo sonra da yüzüstüje atıyor kensini. Sırtüstünswn yüzüstüne dönüyor ama tam tersini yapmıyor yapmak için bir çabası sa yok😅 önüne bir şey koyduğumda ulaşmaya çalışıto ama genelse terse doğru emeklemiş oluyor. kollarını çırpar ayaklarını kaldırır. Bu kadar😅
Efosunannesi1 Zeynep-mina12 benimkide emeklemeye çalışıyor ama yüz üstü yatarken hiç dönmedi henüz inş döner inşallahhh demiii
Newmom3480 Dönmeye teşvik edebilirsiniz, sevdiği oyuncaklarını uzağa koyarak ona ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Zeynep-mina12 Efosunannesi1 döner döner canım merak etme dediğim gibi seninkinin yaptığını benimki benimkinin yaptığını seninki yaşamayabilir gelişim de farklılıklar vardır
Gktrkhtn Benim oğlum da 6 ay 4 günlük canım. Desteksiz oturuyor. Sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama yüzüstünden sırtüstüne hiç dönmedi. Emeklemeye çalışmıyor yüzüstüde çok çabuk sıkılıyor zaten. Normal diye düşünüyorum daha küçükler.
Egehan123 Efosunannesi1 şuanda destekli oturmaya yeni başladık durduğu yerde en az 4 tur dönüyor sürekli emeklemeye pozisyonda ama gidemiyor eller ayaklar hiç durmuyor parmaklarını keşfetti şuanda sürekli suratımızdan makas alıyor saçımızı çekiyor şuan bınları yapıyor sadece 6 aylık