havvaguzey Omerin_annesi_23 benim ki de silik ne kelime zor görünüyordu ama şu an 33 haftalik ilk 5 dk da çıktıysa vardır
Omerin_annesi_23 havvaguzey bilmiyorum bki kac dkda cikti yaptm asgi indm ciktigmda cift cizgiydi ve 4 5 gunum yeni gecms oluyor
1cicek1bocek Omerin_annesi_23 Google IMG yazın orda ilk çıkan sayfaya tıklayın resimi yukleyin sonu jpg ile biten yaziyi kopayalip buraya yapıştırın umarım anlata bilmisimdir.😇
gezgin Omerin_annesi_23 en iyisi kan testi , idrar testi yanıltıcı olabilir . Ama silik olup da hamile olanı çok duydum
havvaguzey Omerin_annesi_23 kan testi de yaptır ama muhtemelen vardır eğer istiyorsan hayırlı olsun istemiyorsan da bir nesil düştüyse yola mutlaka vardır bir bereketi öyle düşün
Tazeanne0134 Omerin_annesi_23 benimde boyleydi ilk ve suan 8+1 haftalık hamileyim sende istiyorsan eger insallah vardir hayırlısı olsun kuzum
Omerin_annesi_23 Zeynep-mina12 esim cok heyacanlandi da ama emin olmk icin yri kan tahlili vercm ztn suan adetimin uzerinden 5 gun gecms oluyor
Zeynep-mina12 Omerin_annesi_23 sürpriz yumurta 🤗🙏🏻Hayırlısı olsun canım (bu arada Ömer ismini çok severim oğlum olsa Ömer koyacaktım )