Splash-Splash-Love Minnakseven Sürükleyici olması da çok önemli benim için. Sürükleyici mi yoksa normal sıcak aile dizisi tarzında mı 😂
Minnakseven Splash-Splash-Love sürükleyici diyemem ama başrol uyumu 🤤 o yüzden izlendi bu kadar bence 😁
DurununAnnesi12 Splash-Splash-Love daha çok varda aklıma gelmedi diziler bekarken hergün kore dizileri izlerdim şimdi de öyle 1000 e yakın kore dizileri izledim bu yazdıklarım yarısı😂😂😂
Zlm Minnakseven gobline bende bayılırım ben mu girl friend iş gumino yu çok merak ediyorum my shy boss vardı oda güzeldi
Nursahmetyusufaras00 Minnakseven 😊😍 love alarm son bllumler bakamadim bayıldım bu diziye My secret roman harikaydı duygusal ask üzerine .hatirlanacak ani moment to dye vardı oda guzel .
Miniktospigim Minnakseven Crash landing on you Healer K2 Man to man Dr john Dr strangwr Stranger thıngs Romance ıs a bonus book Hospıtal shıp
Minnakseven Miniktospigim Man to Man iki kez başladım gitmedi başrol kız.hospital sahip çok ovuluyor ona bakayim diğerlerini izledim
Minnakseven 1Nisa1merve ah evet big ilk bölümü izlemiştim sanırım ona dönüp bakayım yine.gong yoo severim
Minnakseven Thutik hepsini izledim arang’ı bitirememistim ama neden olduğunu hatırlamıyorum belki sınav döneminde kaynamistir
Minnakseven aytendo_ extraordinary lise dizisiyfi galiba onun dışında izledim.navillera ilgimi cekmemisti ama bir bakayım 🙂
Splash-Splash-Love Minnakseven Ay valla kimse için dizi izlemem ben 😂😂 başrol falan için. Sürükleyici olması gerekir bir sürü dizi yarıda bıraktım bu yüzden
Miniktospigim Minnakseven Man to mandaki kız basta banada itici geldı ama sonradan cok sevimli gelıyo😄
Nurcan03 Minnakseven signal, pasta, it’s okay that’s love, the greatest love, the master’s sun çok var bunlar biraz daha eski olanlar
aytendo_ @Minnakseven evet lise dizisi konusu güzeldi ama 😊 navillera benimde ilgimi çekmemişti fragmanda ama izledikçe insan keyif alıyor çok naif bir dizi bence tavsiye ederim 😊