Erva1234 3 aylık bebeğim var beni emmiyor ama sağip veriyorum ictigi süt ve mama miktari cok az hic fazla icmiyor. Boyle durumla karsilasan var mi acaba. Bende doymuyor diye uzuluyorum. Bide 3 aylik bebeklerinizin kilosu ne kadar
Boncuk63 Erva1234 bende sağıp veriyorum ne kadar içiyor bebeğiniz mesela benim bebeğim gündüz 60-70 içiyor yarım saatte 1 , gece uyuduğunda 3 saatte 1 içiriyorum o zaman da 130 ml süt içiyor
duyguluanne Erva1234 doktor kilosuna göre size bilgi verdi mi az içiyor ama doyuyor olabilir benim bebeğim üç aylıkken 6.600 dü biraz fazla dedi doktor bende mamayı azalttım meme mama gidiyoruz mamayı bırakmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ama mamayı baya azalttım siz ne kadar mama veriyorsunuz ona göre arttırabilirsiniz doktor kararıyla
Merve59 Erva1234 ben de sağarak veriyorum. 2 3 saatte bir 70 80 cc içiyo. 3 ay 10 günlük. 6 kilo şuan 😊 2650 gram doğmuştu
Erva1234 Boncuk63 süt 100cc yapiyorum bazen 60 iciyor bazen daha az mamayı hic icmiyordu ben zorla iciriyorum onuda 60 anca iciriyorum. Bazen 2 saate bir bazen 3 saate bir veriyorum. Gecede bazen 4 bazen 5 saat arayla veriyorum. Gece cok iciyor ama gunduz icmiyor
Erva1234 Merve59 az degil mi 3 aylik bir bebek icin benim kizimda oyle az iciyor 60 bazen 80. Benim arkadadimin kizi var 120 150 iciyor ona bakinca benim kizimin ictigi az geliyo
Merve59 Erva1234 her bebek farklı tabi ama bebek ne kadar isterse o kadar içiyo. Bizim yapabilecek bişeyimiz yokki 😊 bizimkilerin mideleri minik demekki 😊
Bssra Benim kızım da 3 aylık 3 saatte bir 3 ölçek içiyor bazen bitirmiyor bile anne sütü almıyor kilosu 5.750 acaba az mı içiyor 90 cc 3 saatte
Erva1234 Bssra kilosu gayet iyiymiş masallah banada az iciyor gibi geliyordu ama demekki bizim minikler o kadarla doyuyor