Oaoa Dilannn nasıl anladınız siz yemek yerken onun da yemek istediğini.Bence de çok iyi yapıyorsunuz izin vermeyin.Gelişiminde bi sıkıntı yoksa biraz sabır az kalmış zaten
Oaoa Dilannn ayy kıyamam ya 😁 ben de oğlum bana bakarken bir şey yiyemiyorum gözünü kırpmadan bakıyor sanki canı çekiyor annelik işte 😍
NeclaDefne Dilannn 3. Aydan beri öyle kızım sadece emiyor 6 aylık olmadan su dahi vermicem yemek yerden bakıyor ilgileniyor güzel gelişiminin iyi olduğunun göstergesi cok şükür.
Dilannn NeclaDefne bende vermek istemiyorum ama kayin pederim kaynanam gorumcem surekli bi seyler yedimek istiyo kiziyorum ama yinede veriyolar ayni evdeyiz su ver susuyo bu cocuk 5 aylik olacak cocuk yemek istiyo diye surekli tepemdrler o yuzden
NeclaDefne Dilannn sütünüzün %89 u su bence bu vermemek için yeterli bi yüzde. Bana da çok baskı yaptılar başa çıkmak sizin elinizde. Artık eşim bile karışmıyor ne desem yapmıyorsun kafana göre davranıyorsun zaten bilgiç bir kadınla başa çıkmak da zor deyip pes etti 🤣
Defneninannesiii Dilannn ahh canımmm şimdi seni topa tutarlar☺️ 4 aylık çocuğa ek gıda verilir mi,nasıl cesaret ediyorsun,bu acelen ne..... ben yaşadığım için biliyrm 😂 Neyse bnmde 4ay 10 günlük bebeğim Meyve suyu veriyrm.
busra6161 Dilannn ben emziriyo olsaydim 6 aydan önce asla vermezdim ek gida benim oglumda 4 ay 10 günlük mama verdigim icin erken basladik ek gidaya yoğurt ve meyve pureleri ve arimama veriyorum
Kumsi Dilannn Benim kizim 4 ay 5 gunluk 2 aydan beri parmagimla dudagina heo degdirdim yoğurt falan. Ama tabiki midesine gidecek kadar degil didaginin kenarina degdiriverin zarari olcagini düşünmüyorum ben acikcasi