Ebru1654 Başlıktanda anladığınız gibi öksürüğü ve hırıltısı oluyo doktora götürdüm ciğerlerde bişey yok o yüzden bişey veremem küçük dedi başına gelen varsa yardımcı olabilirmi iyileşmesi için napabilirim?
Sarem34- Ebru1654 canım baş ucuna bir bütün soğanı ikiye böl ve üstüne 10 ar tane karanfilleri diz . 3,5,7 gece yap tekli sayılarda şifa vardır . sabaha kdr odasında dursun sonra sabah mutlaka at öksürüğe etkisini göreceksin İnşallah
2007 Ebru1654 benim de bebegim aynı durumda cok iantcı Bi salgın bu 1 aydr gecmyr ve 3 aydan küçük oldugu için bişey yapamyrz serum fizyolojik ve burun aspiratör ile teözlyrz ama asla gecmyr uyuyamyrm ememimyr sarımsaklı kürü yaptm sogan karanfil yaptm ama bana ısın demyr inan ki 🥺
Alminazli Ebru1654 Ya bize de gecen ay öyle dedi ilac vermedi 1 hafta iyilesmedi daha kötü oldu tekrar götürdük antibiyotiksiz iyilesmicek belliki kulaklari bogazi cok kızarmış dedi ayar etmisti beni simdi yine hasta biraz soguk almis kızım balli ıhlamur iyi gelio öksürüğune de 3 cevizi 3 dk 1 bardak suda kaynatiom yarim cay bardagi ociyorum pekmez sulandirip veriyorm iyi gelio
Gamzecesur Ebru1654 bizimde ayni problem var goturuyorz Hicbirsey yok diyor anladim gitti serum fizyolikle temizliyorz ama yok cocuk öksürurken cigerleri cikcak daha minnacik
Aliasafff02 Canım benimde bebeğim 1 buçuk aylıkken bronşit oldu doktora götürdük hava verdiler doktor hava makinası yazdı evde de verdik bir kaç gün düzeldi sonra
Aslihan1621 Ebru1654 omronun hava makinesi en iyisidir ama doktorunuza danışıp içine koyacağınız malzemeyi ona göre verin çok küçük belki gözlerini örtmenizi önerebilir