kurkmantolumadonna Kızlar yarın arkadaşım gelicem çayın yanına pratik ne yapabilirim güzel birşeyler yapmak istiyorum ama çocuklarım çok küçük her gittiğimde en guzel şekilde ağırlar beni mahcup olmak istemiyorum
Aselsmomy kurkmantolumadonna patates salatası veya kısır falan yapabilirsin ben çok seviyorum yaparım hep çayın yanına
Adaveannesii kurkmantolumadonna A101 de börek var ondan al abilirsin tart yap yada ıslak kek kısır mantı yada makarna salatası
poncikci patates topları, sigara böreği, kakaolu ıslak kurabiye veya çok basit bir kurabiye var adını unuttum şuan az malzemeli çabucak pişen bir kurabiye isterseniz tarif verebilirim
poncikci kurkmantolumadonna 1 paket margarin(oda sıcaklığında) 1 sb çekilmiş fındık veya ceviz biraz iri parçalar olsun 4 çorba kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu aldığı kadar un( yumuşak hamur olucak) bütün malzemeleri bir kapta karıştırıp Ceviz büyüklüğünde top top yapıp pişiriyoruz üstü pembeleşince alıyoruz 10 15dk pişiyor kurabiyelerin üst kısmını sıcakken şeker ve tarçın karışımına batırıyoruz. afiyet olsun ☺️
Tazeanne2109 Kremayı kaynat bı kapta kuzum üzerine iki paket sütlü çikolata parçalayıp erit sonra petibor biskuvileri bir kapta parçalayıp üzerine bu karışımı dok streç filmle sar güzelce buzluğa at 💃 çok kolay ve çok güzel oluyor tavsiye ederim 😘
Balanne_ kurkmantolumadonna ben en kolay tart kalıbında kek buz ve krem şanti kekli pasta gibi oluyor Yanına kurabiye Hazır borek alıyorum a101 den yanına kısır yada garnitür salata tamamdır
Minikkusuumm kurkmantolumadonna bugün erişte yoğurtlarım 1 pakette mısır kattım içine tadı çok hoş olmuştu yanınada kek vs yapabilirsin
Tgbkzn kurkmantolumadonna yoğurtlu mayonezli makarna salatası yapabilirsin hem basit hem doyurucu , börek olur , kurabiye olur , profiterol olur , mercimek köftesi , kısır , sigara böreği , arpa şehriye salatası , patates salatası , kek , browni ☺️
Meyrafatms Islak kurabiye aşırı kolay Kırmızı biber közlemedi yoğurtlu sarımsaklı Milföy al milfoylu börek yapabilrsin Cevizli kek yada uzumlu kek yapabilrsn kolay olan bunlar