Rmys11 Bugün dream f9 markaya baktık hoşuma gitti açıkçası mop ve haritalandirma özelliğinde var. Bu markayı kullanan varmı ve size soracağım diğer konuda robot süpürge de mop özelliği çok elzemmi
Tgbkzn Rmys11 valla ben Xiaomi kullanıyorum yaklaşık 1 senedir hiç mopunu kullanmadım desem yeridir güzel silmiyor yada benim içime sinmiyor o süpürüyor ben arkasından siliyorum :)
Ecs18 Rmys11 ben baktığınız modeli kullanıyorum memnunum tavsiye ederim fakat silme özelliğini çok nadir kullandım çünkü halı olmaması lazım
mom554654 Rmys11 ben uzun süredir roborock s6maxv kullanıyorum. Eve gelen temizlikçi abla bile yerlerden hiç pis su çıkmıyor diyor. Gerçekten harika. Özellikle şu ek gıda sürecinde çok iyi oldu heryer kırık oluyor bir çalıştırıyorum hop tertemiz.
Rmys11 Ecs18 merhaba ya kafam baya karışık xiaomi mop pro ve f9 arasında kaldım sizce çekim gücü nasıl normal süpürge gibi süpüruyor mu
Ecs18 Rmys11 geçim gücü gayet güzel büyük bir süpürge ile aynı verimi beklemeyin amz bnde mop proyla karşılaştırma yapınca bunun hem toz haznesi hem bataryası daha iyi olduğunu gördüm