Samett95 DOLANDIRICI bende var panik atak 2 kere kriz gecirdim elim ayagim terliyodu sanki boğuyolar gibi beni sıkıntı basiyodu daraliyodum bende evde tekken boyle oluyorum esim 2 gecedir yok evde boyleyim bende.
DOLANDIRICI Samett95 ayni dediginiz seyi yasiyorum suan disari ciktim en azindan temiz hava iyi gelir die
Samett95 DOLANDIRICI bende iyi geliyor disari cikmak evde tv aciyorum ses olsun diye isiklarin hepsini açıyorum.
61arzu DOLANDIRICI gecer kzuuö öyle hemen bucak gibi kesmesini bekleme yavas yavas birde sen kendini ferahlat odak noktanı değiştir başka birşey düşün yada aç bir video falan izle kafanı dağıtıcak Zamanla hallolur herşey Allahın izniyşe
DOLANDIRICI 61arzu yuruyus iyi geldi abla iyim birazdaha kizimda uyudu simdi uzanir dinlenirim insallah
61arzu DOLANDIRICI tamamdır kuzum iyi düşün iyi olsun herzaman güçlü olmalıyız çocuklarımız için Allah yardımcın olsun kuzum yine bunalrısan ben buralardayım Allaha emanet ol
Peri2021 DOLANDIRICI nasılsın canım.insallah daha iyisindir.bana iyi gelen bir şeyi soylicem sana.nefes tekniği.burubdan al 3 e kadar saü bir anda bırak.gülü koklayıp muma üfler gibi yap.