Neslisahh Zamaneanne cildimden normalde hiç lekem yoktu ama hamileyken yanaklarımda oldu doğum sonrası at kestanesi özlü krem kullandım aktardan almıştım bide her banyoda saçımı sürdüm leke olan yerlere şuan geçti lekelerim kremi özellikle internetten de araştırabilirsin herşeye çok iyi geliyor ✌🏻
biri06 Zamaneanne valla medicasol merhemi bende bugün aldim sağlık odağındaki doktora yazdırdım. sizde yazdirin. diğer türlü pahalıya geliyor. Gece yatmadan sürün 20 gün fayda görürmüşüz. bakalım merakla bekliyorum . cildimde kahverengi lekeler var bnmde fayda etcekmi
03saliha06 Zamaneanne yaş maya maskesi canım benim cildime cok iyi geldi bildiğin porselen makyaj yapılmış gibi oluyor cilt benim bölgesel vardı yüzümde gecti şükür interneten bak bi dene bakalım
212121 Madecassol krem var cildi yeniliyor lekeler üzerinde büyük bir etkisi var duzenli kullanimda gözle görülecek derecede farki hissedersin. Ben kullaniyorum memnunum
Tuqba 212121 canım madesecol u bana Dr göğüs ucu yaram için verdi yüzüne nasıl uyguluyorsun leke için bende denicem ablamda yüzü için söylemişti sadece o kremini kullanıyorsun yoksa baskabi kremle de karıstırıyormusun ve nasıl kullanıyorsun kac günde bir
Zamaneanne 212121 Neslisahh Oaoa biri06 ya benım bir ayda başladı son bir aydır var 😏fazlalaştı güneşten dolayı
212121 SelimSongur bilemedim ki ama internetten bakabilirsin. Bende var halen duzenli bir sekilde kullanıyorum. Keske burdan foto gönderme özelliği de olsa hemen gonderirdim😁😁
Oaoa 212121 merhaba.Bunu mu kullanıyorsun canım link atıyorum. https://i.hizliresim.com/JVrE2J.jpg SelimSongur canım ben de meme ucu için kullandım tek fayda eden buydu.Sanırım bu kremi arkadaşın da dediği gibi cilde uygulayanlar var yenileyici özelliği vs varmış.Hatta bi kremle birlikte sürülünce daha etkili oluyormuş diye hatırlıyorum
212121 Tuqba ben suan sadece bu kremi uyguluyorum ama farkli kremlerle karıştırıp deneyen de olmuş kimisinde yan etki gostertedi için ben karistirmaya cesaret edemedim madacassol krem bitkisel bir kremdir zaten tek basina yan etki yapmaz diye biliyorum
Oaoa Zamaneanne aynen ben de canım hamileyken cildim çok temiz ve lekesizdi.Son zamanlarda lekelerin arttığını farkettim yaz da gelince çillerim de açıldı evde vardı kremim düzenli süreyim bakalım
212121 Edward siyah noktalar icin farkli bir krem uyguluyorum her aksam temiz cildime madecassol cildi yeniliyor lekelerin rengini acip yok ediyor diye biliyorum. Sizde ise yariyor mu