Deletedmom_49 Kızlar 5.ayda başladık oğlum 6.5 aylık. Günlük miktar ne olmalı? 7.ay gibi düşünebilirsiniz 6. Ayda başlayanlar. Bir de ne veriyosunuz örn; sabah kahvaltı+ ara öğün/ öğlen yemeği+ ara öğün. Kaç kez veriyosunuz falan filan
Mnurr Deletedmom_49 Bu konu hakkında çok araştırdım ve oğlum şuan 11 aylık 13 kilo bebeklerde ilk ek gıda da 1 tatlı kaşığı öneriliyo tadımlık yani gün geçtikçe zorlamadan bunu artırabilirsin ben kendi opluma yaptığım şekil kahvaltı olarak kiri peynir 4/1 i bi zeytini eziyodum yarısını bu samırsak ezicileri var ondn almıştım sadece zeytin için kullanıyodum yumurta sarısının da 4/1 zaten tabağın hepsi bitmiyor 🙂 ara öğün ev yoğurdu içine el yapımı çok az pekmez öğlene çorba sebzelerden gittim çoğunlukla ve şuan doymaksızın maşallah yiyo😂🧿
Dilanbozkurt Deletedmom_49 canım benim oğluma 6 ay 24 günlük. Şu an öğün vermiyorum sadece ara öğün. Sabah kalkar kalmaz 200 cc mama 11.00 meyve püresi ( bir muz yarım avakado ve elma) 13.00 180 cc mama 15.00. Bir bebek kavanozu ev yoğurdu 16.30 150 cc mama 19.30 200 cc mama kaşık maması ilaveli
Emirinannesiiiiiiii Deletedmom_49 3 ay 17 günlük ama anne sütü almıyor mama ile besleniyor. Bu yüzden ek gıdaya erken geçeceğiz doktor kontrolünde olarak. 1 çay kaşığı kadar aydınlata başlatacağım 4 aylık olduğunda.