Dilara8228 Kızlar oğlum 5 ay 3 günlük 3 gün önce yanaginda böyle birsey oldu (resimdeki gibi) dünde kolunda nedir bu ?
Defnolita Dilara8228 benim kızımda da buna benzer bir şey çıkmıştı.Dirseğinin iç tarafında,sırtında.Alerji kaynaklı egzamaydı.Doktor kontrolünüzde gösterin.Geçmiş olsun🙏🏻
Dilara8228 Defnolita benim aklimada alerji geldi kontrolumuze daha 20 gün var beklesem mi yoksa götürsem mi
Defnolita Dilara8228 doktorunuza fotoğrafı atıp sorma imkanınız varsa sorabilirsiniz.Ya da neyi tükettikten sonra çıktı?onu bulmaya çalışın.
Minigimm1 Dilara8228 benim kızımında omzunun arkasında olmuştu böyle bir şey kuru gibi yanmışta yeni geçiyor gibi bir şey kendiliğinden geçti
Minigimm1 Dilara8228 anladım canim ben götürmedim zamanla geçti bir şey sürttü falan diye düşündüm ben o nedenle sen bir doktora göster istersen yanağındaysa
Mervee35 Bnm kızımın da vücudun farklı bölgelerinde çıktı bu şekilde. Bir sürü doktora götürürdüm. Kimi mantar kimi egzama kimi alerjik dedi. Ama hiç biri çözüm bulamadı. En son yaşlı teyze temre dedi. Okudu ve geçti. 🙆♀️