Aslii123 Kızım 2.5 yaşında 10 gündür kabiz ne geçireceğimi şaşırdım yoğurtla cicibebe yedircem kabiz yaparmi ?
Sevimliaileee Aslii123 yok kabiz yapmiyo hatta nerdeyse hergün sabah kahvaltina yumurta sarisi 3 büsküvi bi cay kasigi kadar labne hic kabiz olmadi bugüne kadar
serebro Aslii123 armut yedirin, kefir icirin. Oğlum kabız olunca bunlar ise yaramisti. Birde sebze ağırlıklı beslemek gerek
Aslii123 Kabiz olduğu için ne geçireceğimi şaşırdım köfte pilav makarna herşey yasak cicibebe yoğurt yedircem öyle doysa sıvı olduğu için bağırsakları düzelir diye düşündüm
Aslii123 serebro kofte falanda kabiz yapıyor sanırım normal yemek vermismiydiniz internete ne yazsam kabiz yapıyor diyor ne vereceğini şaşırdım çocuğa
serebro Aslii123 veriyorum ama bir kase çorbanın arkasından. Aç karınla zeytinyağı da icirilebilir. Hiç geçmezse kabızlık için şuruplar var
Aslii123 serebro evet yarın doktora götürücem artık be önericekse biran önce almak istiyorum lavman yapmak istemiyorum kızıma yapmadan taş gibi şişiyor karnı mahvoldu resmen
serebro Aslii123 dr bana da lavman önerdi karşı çıktım kesin değil o anlık çözüm diye. Sonra şurup vermişti.