Sevnurr Bebeğimin çoklu besin alerjisi var 5 ay 1 haftalık. Tedaviye başladık keinlikle mama vermemem söylendi. Ama bebeğim alıştı bu saatlerde mama içip uyumaya bi türlü uyutamıyorum süt sağıyorum yetersiz geliyo. Eşimle birbirimize girdik artık
Agg0207 Sevnurr alerjik çocukların özel mamaları oluyor onlardan kullanılıyor çocugu aç bırakıcak degilsiniz heralde doktorunuz bilgi vermedi mi bu konuda
Sevnurr Agg0207 Hem inek sütü hem laktoz alerjisi var canım o yüzden veremiyoruz. Şuan tedaviye başladık mama verirsemde tedavinin bi anlamı kalmayacak 😪
ZBHaras Sevnurr laktoz intölaransı olan bebekler için mamalar var aptamilin mamasını kullanmıştık biz
Sevnurr sima ama onlar da inek sütünden yapılıyo maalesef ki. Laktozsuz keçi sütlü mama lazım ama o da yok 😪
Sevnurr Sibelll Egzaması oluyodu ara ara egzama olduğu zamanlarda öksürük ve burun tıkanıklığıda yaşıyoduk. Dr a söyledim diyete başladık bi süre sonra azaldı tam geçti derken yeniden oluyodu hu arada hala diyet yapıyodum tabi . Kan testi yaptırdık biorezonans yöntemiyle. Ceviz badem polen yeşillik ev tozu un tozu domates süt pirinç maya bunlara alerjisi çıktı
ZBHaras sima bizde ishal başladı küvezden yeni çıkmıştı tekrar yatırdık doktor anne sütü alerjisi olabilir dedi laktoz yani o mamayı kullandık bi süre sonra sütü denedik doktor bi gün takip edelim tekrar ishal başlarsa test yapacaksınız söyledi şükür öyle bişeye gerek kalmadı
sima ZBHaras hıım benim kızımda süt alerji si var mama verdiğimiz zaman çok kötü oluyor dedim acaba bizde de laktoz tolerans ı var acaba çocuğu nuzun kaka rengi ne bizde mukus dan çok yeşil kaka var onu geçire miyoruz bir türlü
Sevnurr ZBHaras Sevindim canım sizin adınıza kimse yaşamasın gerçektem çok uğraştırıcı. Şifa bulsn yavrucaklar
ZBHaras sima doktora gittiniz mi bizdede gaitasının rengi yeşile dönmüştü rota virüsünden şüphelendiler sonra gaita testi yaptılar bişi çıkmadı rengin yeşil olması iyi değil dediler