CeylininAnnesii Günde 2 bazen 3 saat kasılıyor ağlıyor ve asla uyumuyor aç olduğu halde mamayı kusuyor ( sütüm yok 2-3 gün geldi sonra kesildi zaten bebeğim de emmedi sağarak veriyordum 🥺 neyse bebeğim 8 günlük daha biri bana yardım etsin salak olmuş durumdayım
serebro CeylininAnnesii gaz için daha çok küçük. Belki mama yaramamıştır belki ortam sıcak yada soğuk bezi vs rahatsız edebilir… birçok neden olabilir aslında. Beslenmeden sonra 5 10dk yatirmayin dik tutun omzunuzda sırtını sıvazlayin. Beslenmeden sonra hemen yatirilirsa midesi rahatsız olur
asiltonunmommysi CeylininAnnesii üstüne git bende ilk 5 gün emmiyor dedim şırınga ile ağzına vermeyi denedim kaşık biberon kullandım malt içecekler içtim bestlak damla kullandım karpuz yedim helva yedim bebeğin ağzına tıkmaya çalıştım hep memeyi ağladı zırladı sakinleştirdim tekrar denedim tuttu sonunda tutmuyor deyip vazgeçme. Mama da ver tabi ama biberonla vermemeye çalış
Brcklc @CeylininAnnesii benimde aynısı oldu aç diye çocuğa sütüm az diye mamayı vermisdim mamayı istemedi kustu sonra emzirdikce sütüm geldi oda doydu bende huzur buldum.gaz olayı sanmam hemen olsun çok erken bolbol emzirin bence
CeylininAnnesii Brcklc almıyor canım memeyi zaten o yüzden kesildi sütüm büyük ihtimalle emzik bile almıyor yırtıyor kendini ağlıyor öğürüyor
EsilaGizem CeylininAnnesii Pes etme bence 1 ağlar 2 ağlar benim kızım 8 günün sonunda emdi beni kendini yırttı ağlamaktan halinkalmadi yinede verdim memeyi ağzına çenesinin altından destek yaptım daha çok küçük oldukları için çeneleri yoruluyor ve tutmak istemiyorlar sabırlı ol anne sütünün yerini hiç bişey tutmaz