Asliiibensu 1 aylık bebegime evde kullanmak için kanguru istiyorum ama hangisi uygun olur bilmiyorum var mı aranızda bu kadar küçükken bebegi kullanan?
uykutulumu35 Asliiibensu mamadus her yöne yeni doğan aparatlı olanı tavsiye ederim ileride de kullanırsınız
Asliiibensu SedaMeyra o halde bende alayım rahat oluyor degik mi cok deneyimsizimde emin olamadım ondan fanışıyorum
SedaMeyra Asliiibensu ben rahat kullandim ilk 2 3 gun baglamayo yanlis yaptigim icin qour .oldu aldığım yerle iletisime geçtim bana anlattilar yaptim cok rahat ettim sonrasinda 6 ay her gun surekli kullandim evde is guc yaparken cok kolaylik. Kanguruyla giyip markete pazara gitmek cok kolay
Asliiibensu SedaMeyra öyle mii Ay o zaman alalım bizde ya çünkü kucak dışında uyumuyor yatagına koyuyorum başlıyor bagırmaya
SedaMeyra Asliiibensu bebegin ilk uc ayi annenin kokusyyla memesinde uyumasi cok normal gem bu sut artışını da saglar. Ben sahsen memeyi emzik yapi falan deyislerine inanmiyorum. Kizim 25.5 ay emei ve sütüm her daim vardi hic azalma yasamadim. Çünkü kizimi ilk 3 4 ay gunduz uykularini memede yapti.
Alpbeybi Asliiibensu aslında bir kaç kere bağlayınca alışıyosun, çok zor bişey değil. Ve sıkılığını kendiniz ayarlarsınız bebeğinize göre. 4 ay 8 günlük evde sling kullanıyoruz, kanguru dışarda